ATELIERS

Vooraleer we starten met de productie tekenen we een 3D-ontwerp uit om een goed beeld te krijgen van uw toekomstig interieur. Nadat alle materialen en details besproken zijn starten we met de productie.

Schouwen André voert de volledige productie uit in eigen beheer zodat u slechts 1 aanspreekpunt hebt en wij u steeds topkwaliteit kunnen garanderen. We beschikken over een eigen schrijnwerkerij, metaalbewerking, steenbewerking en plaatsingsteam.


 

SCHRIJNWERKERIJ

 

In onze schrijnwerkerij worden allerhande materialen vakkundig verwerkt. Een simpele omkasting van uw mantel, maar ook lades, kasten en volledige haardmeubels worden hier met de nodige precisie afgewerkt.

METAALBEWERKING

 

Hier begint de bouw van uw schouw, in de metaalverwerking worden de geraamtes gelast die de vorm en stevigheid bieden die uw schouw en mantel nodig hebben. Ook het maken van haardkaders, ophangsteunen, roosters en nog veel meer maatwerk is een dagelijkse activiteit in ons metaalatelier.

STEENBEWERKING

 

Natuursteen en hout. Een perfect samenspel van natuurelementen die zorgen voor een tijdloze afwerking in uw interieur. Bij Schouwen André kiezen we de mooiste natuursteen uit bij de groothandel en bewerken we deze in ons steenatelier. Zo bent u zeker van een uniek stuk met een precieze afwerking.

INSTALLATIE

 

Nadat het ontwerp besproken is, de materialen gekozen en verwerkt zijn, is het tijd voor de installatie. Onze vakmensen komen bij u langs om het geheel op een professionele manier te installeren en netjes af te werken