Hoe wordt uw haard werkelijkheid? De werkwijze van Schouwen André

ADVIES

Wij bekijken samen met u de mogelijkheden van u ruimte, luisteren naar uw wensen en ideeën en geven waar nodig extra informatie en advies.Samen met u bekijken wij de mogelijkheden van uw ruimte. Zo zetten we met uw visie en onze expertise de eerste stappen in het vervaardigen van uw droom haard.

PRODUCTIE

Schouwen André vervaardigd uw haard met de grootste zorg en nauwkeurigheid en dat in onze eigen ateliers. Alles gebeurd in huis zodat wij u een ongeëvenaarde kwaliteit kunnen bieden. Na de productie zijn we er bijna, nog even geduld en uw haard kan geïnstalleerd worden. Wij krijgen het er alvast warm van.

ONTWERP

Na het luisteren naar uw visie en na ons professioneel advies gaan we over tot het visueel maken van uw wensen. Onze tekenaar creëert voor u een levensecht 3D ontwerp op de computer alsof het reeds in uw ruimte staat. Zo krijgt u een concreet beeld van hoe de haard er in uw ruimte uit zal zien.

INSTALLATIE

De installatie is de laatste fase van ons traject. U ziet nu de haard die u al zo lang wilde werkelijkheid worden. Onze installateurs plaatsen uw haard vakkundig en volgens de regels van de kunst. Schouwen André heeft oog voor detail, ook tijdens de installatie. Uw haard wordt tot in de puntjes afgewerkt.