REALISATIES

MODERN

Er zijn heel wat mogelijkheden om een moderne sierschouw in uw woning te verwerken. Woont u landelijk maar ziet u toch graag een strakke lijnvoering? Is u woning klassieker maar houdt u van een hedendaags design. We overlopen graag met u de mogelijkheden aangepast aan uw woning. Neemt u alvast een kijkje in onze galerij en bekijk onze realisaties.

Moderne haard
Moderne haard
Moderne haard

 

LANDELIJK / KLASSIEK

Een landelijk / klassiek interieur straalt kalmte en rust uit. De ontspannen sfeer is vooral te danken aan de eenvoudige vormgeving met natuurlijke materialen. Wij proberen met de haard een mooie blikvanger te creëren in al deze eenvoud. Neemt u alvast een kijkje in onze galerij en bekijk onze realisaties.

Landelijk
Landelijk
Landelijk

 

RENOVATIE OUDE HAARD

Hebt u een oude haard in huis die aan vervanging toe is maar wil u de volledige schouw niet afbreken? Een inbouwcassette met een hoog rendement kan de oplossing zijn, zonder al te veel breekwerk zorgen wij voor een energiezuinige warmtebron. Neemt u alvast een kijkje in onze galerij en bekijk onze realisaties. 

Renovatie oude haard
Renovatie oude haard

Renovatie oude haard

 

VOOR EN NA PROJECTEN

Denkt u dat een haard niet past in uw woonruimte? Heeft u geen idee van welk effect een haard zal hebben? Bekijk dan zeker onze galerij voor en na projecten. U zal versteld staan van de mogelijkheden maar vooral van de indrukwekkende veranderingen. Een haard zorgt vaak voor een warme verademing in uw ruimte.

Voor en na 1
Voor en na 2

Voor en na 3