Werkwijze

Advies op maat

Advies op maat

Alles start met een bezoek aan onze showroom, we maken graag uitgebreid kennis en luisteren naar je wensen. Op basis van enkele foto’s van het huidige interieur en /of plan geven wij advies en stellen we een offerte op.

3D- ontwerp & moodboard

In een volgende fase komen we ter plaatse alles opmeten en bekijken we de technische aspecten. Er wordt een schets gemaakt van de plaats waar de haard zal komen. Daarna wordt de haard aan de hand van een 3D-ontwerp in je woning geplaatst, zo krijg je een zeer realistische weergave van het eindresultaat. Op basis van de materiaalkeuze wordt een moodboard uitgewerkt, zodat je een goed idee krijgt van de mogelijke kleuren en sfeer.

3D- ontwerp en moodboard
Vakwerk

VAKWERK

Na de goedkeuring van het ontwerp wordt de datum van plaatsing bepaald. Je kan rekenen op een snelle en vakkundige plaatsing. Onze vakmensen werken stofvrij en zeer nauwkeurig.

Door alle werken uit te voeren in eigen beheer, hebben we controle over de kwaliteit. Van schrijnwerkerij tot metaal-en steenbewerking, alles gebeurt door ons eigen team. Wij garanderen je een uitstekende service en grote betrokkenheid, voor en na verkoop.

Contacteer ons

  Bezig met verzenden...

Maak van je huis een warme thuis

Contacteer ons

  Bezig met verzenden...

Maak van je huis een warme thuis